Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 15 септември 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и са извършени  пет престъпления.

Бързи полицейски производства

На 15 септември  е образувано бързо производство  срещу А. А., на 32г., от гр. Нова Загора, затова че на същата дата, около 13:50 ч., в гр. Стара Загора, по ул."Мусала", е управлявал л.а."Алфа Ромео", без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство, в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

На 14 септември в РУ -  Казанлък, е започнато бързо производство  срещу Д. Д, на 31г., от с. Розово, общ. Казанлък, затова че на същата дата, около 12:50 ч., в гр. Казанлък, на паркинг северно от "Универсален Магазин", е управлявал л.а. "Ауди" след употреба на наркотично вещество – амфетамин, установено с техническо средство.

При последвала проверка в лекия автомобил е намерено и иззето наркотично вещества – амфетамин, 6,97 гр., а при проведени на същата дата процесуално-следствени действия,  в  дома на лицето в с.Розово, е намерен и иззет още около 10 гр. амфетамин. Д. Д. е задържан за срок до 24 часа. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство.

По-характерни престъпления

На 15 септември  в РУ - Казанлък е получено съобщение от 34 годишна жена от гр. Казанлък, че за времето от 19:45 ч. на 14 септември до 20:45 ч. на 15 септември неизвестен извършител, след като е разбил бравата на входната врата на къща, нейна собственост, намираща  се в  с. Горно Черковище, общ.Казанлък, е проникнал вътре и е извършил кражба на 1 плазмен телевизор. Образувано е досъдебно производство.

На 15 септември в РУ -  Казанлък е получено съобщение от 81 годишна жена от гр. Казанлък, че на същата дата около 11:00 ч. пред храм "Успение Богородично", намиращ се в гр .Казанлък, неизвестен извършител ? е отнел велосипед, заедно с намиращите се в товарна кошница на велосипеда портмоне със сумата от 15 лв., мобилен телефон и хранителни продукти. Образувано е досъдебно производство.

На 15 септември във Второ РУ - Стара Загора се е  явила 31 годишна жена от гр. Стара Загора, която е заявила, че на 15 септември, около 11:30 ч., неизвестен извършител е извършил кражба от личният и автомобил "Сеат Ибиза", на дамската ? чанта с намиращи се в нея мобилен телефон, лични документи, дебитни и кредитни карти и сумата от 22 лв. Образувано е досъдебно производство.

На 15 септември във Второ РУ -  Стара Загора е получено съобщение от 47 годишен мъж от гр. Стара Загора, че за времето от 16:00 ч. на 14 септември до 08:00 ч. на 15 септември  неизвестен извършител, чрез демонтиране, е извършил кражба на два броя задни светлини от л.а. "Крайслер Круизер" . Образувано е досъдебно производство.

На 15септември в РУ – Раднево е получено съобщение за извършена кражба на медни съдове от къща, намираща се в с. Сърнево, общ. Раднево. Собственикът на дома е установил липсата на 2 бр. медни бакъри от по 10 и 15 л. и 1 бр. меден капак. В РУ – Раднево е образувано досъдебно производство.

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: