Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Оставиха в ареста крадец с 13 осъдителни присъди

Е-мейл Печат

По искане на Районна прокуратура - Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо рецидивист за кражба на вещи

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо  Стефан А. , на 53г. от гр. Казанлък, привлечен като обвиняем по бързо производство за това, че в условията на опасен рецидив, е отнел чужди движими вещи от владението на собственика им - престъпление по чл.196 ал.1, т.1, вр. с чл.194 ал.1, вр. с чл.29 ал.1 б. „а“ и б. „б“. от  Наказателния кодекс.

До момента е установено, че на 7 септември  2016 г. обв. Стефан А. преминал покрай двор на къща в гр. Казанлък и забелязал, че под навес се съхраняват различни вещи. Прескочил оградата и извършил кражба на моторна резачка, перфоратор и ударна бормашина, които укрил. След разкриване на престъплението обв. Стефан А. върнал отнетите вещи и те били възстановени на собственика им.

По образуваното бързо производство, под ръководството на Районна прокуратура-Казанлък са извършени разпити на свидетели, събрани са писмени доказателства, назначена и изготвена е експертиза, обвиняемото лице е привлечено към наказателна отговорност и производството ще приключи в най-кратки срокове.

Обв. Стефан А. до момента е осъждан 13 пъти за престъпления от общ характер.

Определението на Районен съд – Казанлък подлежи на обжалване пред Окръжен съд-Стара Загора.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: