Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 12 септември 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са настъпили три пътно-транспортни произшествия с два смъртни случая.

Пътно-транспортни произшествия

На 11 септември, около 07.00 ч., по път ІІІ - 608, в посока север - юг се е движил л. а. "Форд", управляван от 21 годишен водач от с. Бузовград, общ. Казанлък. На около 500 м. след гр. Казанлък, на ляв завой, поради движение с несъобразена скорост, водачът губи контрол над автомобила, който навлиза в лентата за насрещно движение и се преобръща в крайпътна нива. При настъпилото ПТП водачът е починал. Образувано е досъдебно производство.

На 11 септември, около 03.07 ч., по път 66037, км.9+100, в землището на с. Християново, общ. Стара Загора, на 500 м. от селото, в посока към с. Калояновец, се е движило неустановено МПС, с неустановен водач, което е прегазило намиращ се на пътното платно 51 годишен мъж от с. Калояновец, общ. Стара Загора. В резултат на прегазването мъжът е починал на място. Образувано е досъдебно производство и е уведомена ОП – Стара Загора. В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието - А. А., на 35 г., от гр. Стара Загора, водач на л. а. "Мерцедес ". При извършения оглед по МПС са открити и иззети веществени доказателства. Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като резултатите са отрицателни. Задържан е за срок до 24 часа във Второ РУ- Стара Загора. Работата по случая продължава.

На 11 септември, около 17:43 ч., по ул. "Армейска",  в посока запад, се е движил л. а. "Пежо 307", управляван от 23 годишната Т.К. от гр. Стара Загора. До дом № 16 водачката губи управление над автомобила и блъска паркиран в крайна южна лента л. а. "Ауди А4". В следствие на настъпилото пътно-транспортното произшествие л.а. "Ауди" се измества и удря намиращ се до него 25 годишен  мъж от гр. Стара Загора, както и паркиран в близост л.а. "БМВ Х5". В следствие на удара мъжът е получил фрактура на дясна подбедрица и е настанен в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" гр. Стара Загора. Образувано е досъдебно производство.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

БанерСлушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: