Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 29 август 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство. Настъпили са четири пътно-транспортни произшествия.

Бързи полицейски производства

На 28 август  във Второ РУ- Стара Загора е започнато бързо производство  срещу Б.И., на 55 г., от гр.Стара Загора, затова че на същата дата, около 19.10 ч., по ул."Христо Ботев", в посока запад-изток, е  управлявал л.а. "Опел-Астра" след употреба на алкохол, като до дом №30 се е блъснал в крайпътно дърво. Водачът е тестван с техническо средство, което  е отчело 2.20 промила в издишания въздух. Б.И. е задържан за срок до 24 ч. във Второ РУ -  Стара Загора.

На 28 август, около 21:10 ч., по четвъртокласен път - 66622, от с. Бузовград към с. Розово, в посока изток-запад, се е движил л.а.''Ситроен Ксантия'', управляван от И. Г., на 34 г., от с. Ръжена, общ. Казанлък. Същият навлиза в насрещната лента за движение и блъска движещият се в посока запад-изток л.а. ''Тойота Ланд Крузер '', управляван от К.У., на 20 г., от гр. Казанлък. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, като на К.У. са отчетени 1.30  промила алкохол в издишания въздух. К. У. е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък. Образувано е бързо производство.

Пътно-транспортни произшествия

На 28 август,  около 11.00 ч., в гр. Казанлък, по бул. ''Никола Петков '', в посока север-юг, се е движил скутер ''Career'', без рег. номер, управляван от 69 годишен мъж от гр. Казанлък. На кръстовището с ул.''Ген. Радецки'' предприел маневра "ляв завой" , при което му е било отнето предимство и е бил ударен от движещия се в посока изток-запад л.а.“Фиат Пунто“ , управляван  от С.Г. на 42 г. от гр. Казанлък. В следствие на удара водачът на скутера е получил фрактури на ляв глезен, лява подбедрица и две ребра. Откаран  е за лечение в МБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота. Водачите са тествани за алкохол с техническо средство, което е отчело 0,00 промила и за двамата. Образувано е досъдебно производство.

На 28 август,  около 18.30 ч., по бул. "Цар Симеон Велики" в гр.Стара Загора, в посока запад-изток, се е движел л.а. "БМВ" управляван от С.Д., на 27 г., от гр. София, като на кръстовището с ул."Стефан Караджа" удря отнелия предимството му л.а. "Пежо-207", движещ се по ул. "Стефан Караджа" в посока юг-север, управляван от 41 годишната М.С. от гр. Стара Загора. В следствие на удара са пострадали водачката М.С. и 26 годишна жена, която е пътувала в лекия автомобил "БМВ". М.С. е настанена в УМБАЛ - Стара Загора с комоцио, без опасност за живота, а 26-годишната пътничка е обслужена в ЦСМП - Стара Загора и е освободена. М.С. е тествана за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело отрицателен резултат, а водачът на л.а. „БМВ“ е напуснал местопроизшествието и към момента е в неизвестност. Образувано е досъдебно производство.

На 28.08.2016 г., около 23.45 ч. по път II-66, в посока от с. Ракитница към с. Богомилово, общ. Стара Загора, се е движил мотоциклет "Сузуки", управляван от 32 годишен водач от гр. Стара Загора. На км. 72+200, преди разклона за с. Богомилово, поради движение с несъобразена скорост водачът изгубил контрол над мотоциклета, който напуснал платното вляво по посока на движението си и се ударил в насип от земна маса. В следствие на удара мотоциклетистът е получил фрактура на десния крак. Настанен в УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: