Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 16 август 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е разкрито едно престъпление. Регистрирани са две престъпления и са настъпили три пътно-транспортни произшествия.

Разкрити престъпления

На 16.08.2016 г., около 03:40 ч., в гр. Стара Загора, на ул. "Богдан", служители на сектор "Пътна полиция", ОДМВР – Стара Загора, са спрели за проверка л.а. "Опел Вектра", управляван от  А. А., на 38 г. Установено е, че водачът не притежава СУМПС и че управлява автомобила в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение. Образувано е досъдебно производство.

По-характерни престъпления

На 16.08.2016 г., след получен сигнал в ОДМВР – Стара Загора от служител на "EVN - електроразпределение" ЕАД, КЕЦ "Загоре", от служители на ОДМВР – Стара Загора е извършена проверка и е установено неправомерно присъединяване към електро-преносната мрежа на две къщи, намиращи се в с. Хрищени, общ. Стара Загора, на ул."Спартак". По случая са образувани досъдебни производства срещу неизвестен извършител за престъпление по чл. 234в от НК

Пътно-транспортни произшествия

На 16.08.2016 г., около 13:30 ч., по път ІV-66624 от гр. Казанлък за с. Розово, общ. Казанлък, се е движил мотоциклет "Априля Леонардо 150", управляван от неправоспособна 29 годишна жена от с. Енина, общ. Казанлък. На около 1 км. преди с. Розово, на ляв завой, поради движение с несъобразена скорост,  същата губи контрол над мотоциклета, който пада на пътното платно. В резултат на падането водачката е получила комоцио, разкъсно-контузни рани в областта на лицето и лявата ръка. Откарана е във ФСМП - Казанлък, където след преглед е настанена в МБАЛ – Стара Загора със съмнение за получена черепно-мозъчна травма, с опасност за живота. Возещата се зад нея жена на 28 г. е получила охлузвания на лява ръка и ляво рамо. Обслужена е амбулаторно във ФСМП - Казанлък и е освободена, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

На 16.08.2016 г., около 08.35 ч., в гр. Казанлък по бул. "23-ти пехотен шипченски полк", в посока изток, се е движил лек автомобил, неустановена марка и модел, който е блъснал пресичащ пътното платно пешеходец на 79 години от с. Александрово, общ. Павел баня. Автомобилът не е спрял, а е продължил движението си и е напуснал местопроизшествието. В следствие на удара пешеходецът е получил охлузвания на лявата ръка и натъртвания по корема и гърба. Откаран е във ФСМП - Казанлък, където е обслужен амбулаторно и освободен, без опасност за живота. Работата по издирване на автомобила и водача продължава.

На 16.08.2016 г., около 09.30 ч., в гр. Стара Загора, по ул. "Генерал Столетов", в посока изток, се е движел л.а. „Опел Астра“, управляван от В. К., на 82 години, от гр. Крън. На кръстовището с ул. "Цар Иван Асен II", на пешеходната пътека, не пропуска и блъска преминаващия пешеходец, жена на 70 години от гр. Стара Загора. В резултат на удара, жената е получила контузия на дясна подбедрица. Обслужена е в ЦСМП - Стара Загора и е освободена, без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0.00 промила. Съставен АУАН по ЗДвП.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: