Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 5 август 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство, разкрити са две престъпления и са регистрирани три престъпления.

Бързи полицейски производства

На 04 август във  Второ РУ -Ст.Загора  е образувано бързо производство срещу Д.П., на 33г. от гр.Ст.Загора, за  извършена от него непристойна проява, грубо нарушаваща обществения ред и изразяваща се в  отправяне на  закани, обиди и псувни към персонал на магазин в гр.Ст.Загора.    

Разкрити престъпления

На 04 август в гр.Ст.Загора от служители на 02 РУ – Ст.Загора са  извършени процесуално следствени действия "Претърсване и изземване" в дома на Н.Н., на 64г. от гр.Ст.Загора. При претърсването са намерени и иззети голям брой патрони за различни огнестрелни оръжия, 2 бр.пистолетни ръкохватки, синя сигнална лампа и 8 бр.кутии с цигари без бандерол различни марки. При последващо претърсване и иземване в обитавана от мъжа вила, находяща се в с.Сливито, общ.Мъглиж са намерени и иззети също различни видове патрони и 2 бр. заглушители, ловна пушка с оптика. Образувано е досъдебно производство. Н.Н., е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ- Ст.Загора.

На 04 август. в гр. Чирпан е извършена полицейска проверка в дома на 32 годишната М.Б., от гр.Чирпан, от където доброволно е  предала 45 кутии цигари с надпис "Royale Blue", 4 кутии с цигари с надпис " Em@Il Blue", всички с потребителска опаковка без акцизен бандерол и картонена кутия с надпис "Demar Imperium White", с намиращи се в нея 200 бр. саморъчно свити цигари  без акцизен бандерол.Образувано е досъдебно производство.

По- характерни престъпления

На 04 август около 05:28 ч. на тел.112 в РУ - Казанлък, е получено съобщение от 29 годишен мъж от с.Енина, общ. Казанлък за извършен грабеж в бензиностанция, находяща се в гр.Крън, където той е работник. Установено е че около 05:20 ч. две лица, пътуващи с мотоциклет, са спрели  на бензиностанцията и са поискали от служителя две бири. В момента , в който пострадалият  е извадил оборотните пари, около 700 лв., за да върне ресто е видял, че возещото се лице държи в ръката си пистолет и без да го насочва към него му е казал да дава парите. Извършителите взимат парите и се оттеглят с мотоциклета. По случая е образувано е досъдебно производство.

На 04 август, около 18:28 ч., в 01 РУ – Ст.Загора е получен сигнал за извършена домова кражба от къща в гр. Ст.Загора , ул. „Г.С.Раковски”. От извършеният оглед на място е установено , че неизвестно лице е проникнало в къщата, през прозорец и е отнело неустановено количество златни накити. По случая е образувано досъдебно производство.

На 04 август в 13:00 ч. в РУ - Гълъбово е получен сигнал за извършена на 02.08.2016г. кражба на  100 м. многожилен меден кабел, собственост на Рудник „Трояново – 1” и разположен около  ж.п светофар на гара Любеново. По случая е образувано досъдебно производство.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: