Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 1 август 2016 г.

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е започнато едно бързо производство и са разкрити две престъпления. Не са настъпили пътнотранспортни произшествия.

Бързи производства

На 01 август в РУ – Гълъбово е образувано бързо производство срещу И.Б., на 46г. от гр. Стара Загора , за това ,че на същата дата в гр. Гълъбово управлява л. а. "Пежо 306"  с концентрация на алкохол в кръвта от 2,55 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Гълъбово.

Разкрити престъпления

Нa 31 юли  в 19:15 ч. е получен сигнал за хулиганска проява в с.Малка Верея, общ. Ст.Загора.  На място екип от гр."ООР", установява, че лицето Д.В., на 57г. от гр. Ст.Загора след употреба на алкохол е извадил оръжие /газов пистолет/, и е заплашил 34-годишен мъж от с. Маджерито. Д.В. е задържан в във Второ РУ- Ст.Загора за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Нa 31юли  в гр.Ст.Загора екип на Второ РУ- Ст.Загора е спрял за проверка л.а."Ланчия Либра" управляван от Ш.Ш, на 30г. от гр.Ст.Загора. При проверката водачът е представил на служителите неистинско гръцко свидетелство за управление на МПС на негово име. На водача е съставен акт за установяване на административно нарушение. Образувано е  досъдебно производство.

 

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: