Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминална хроника - 21 юни 2016

Е-мейл Печат

Бързи полицейски производства

На 20 юни, около 22,10ч., в с.Ягода, екип на Участък – Мъглиж е спрял за проверка л.а.”Опел”, управляван от 50-годишния Р.Р. гр.Мъглиж. При тестване на водача с техническо средство за употреба на алкохол, същото е отчело 1,23 промила. На Р.Р. е издаден талон за медицинско изследване и му е взета кръвна проба за анализ. Задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

По-характерни престъпления

На 20 юни в 10,30ч. в РУ – Раднево е получен сигнал, че на 19/20 юни неизвестно лице противозаконно е отнело л.а.”Нисан Съни”, паркиран на ул.”Иван Грозев Сакарски” в града. Автомобилът е обявен за общодържавно издирване. Образувано е досъдебно производство.

На 20 юни в Първо РУ – Стара Загора е получен сигнал, че за времето от 17,00ч. на 19 юни до 11,30ч. на 20 юни неизвестно лице противозаконно е отнело л.а.”Форд Ескорт”, паркиран в приземен паркинг, намиращ се на бул.”Св. Патриарх Евтимий” в гр.Стара Загора. Автомобилът е обявен за общодържавно издирване. Образувано е досъдебно производство.

На 20 юни, около 17,05ч., в РУ – Раднево е получен сигнал, че за времето от 00,00ч. до 18,00ч. на 17 юни неизвестно лице е извършило кражба на стойка за синтезатор на стойност 440лв. от ресторант „Алеята” в гр.Раднево. Образувано е досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия

На 20 юни, около 15,45ч., на таксиметрова стоянка, намираща се на ул.”Генерал Скобелев” в гр.Казанлък, 69-годишния Я.Д. от гр.Казанлък, при извършване на таксиметрова дейност с л.а.”Деу Матиз”, качил пътници и потеглил, без да се убеди, че качването на същите е приключило. В резултат на това 66-годишна жена пада на тротоара и получава фрактура на дясна ръка и охлузни рани на десния крак. Същата е настанена в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

 

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: