Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Криминалната обстановка в региона през уикенда

Е-мейл Печат

Бързи полицейски производства

На 19 юни, около 13,50ч., на ул.”Бенковска” в гр.Николаево, екип на Участък – Гурково е спрял за проверка л.а.”БМВ Х5”, управляван от неправоспособния Г.Ч. на 30 години от с.Бузовград. При тестване на водача с техническо средство за употреба на алкохол, същото е отчело 2,67 промила. Г.Ч. е отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

На 19 юни в 19,05ч., на ул.”Победа” в с.Дунавци, екип на РУ – Казанлък е спрял за проверка л.а.”Нисан Примера”, управляван от 22-годишния Ю.И. от същото село. При тестване на водача с техническо средство за употреба на алкохол, същото е отчело 2,14 промила. Ю.И. е отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

На 20 юни в 00,44ч. в РУ – Казанлък е получено съобщение за излязъл вдясно от платното на движение л.а.”Ауди А4” на път ІІ-55, на изхода от гр.Гурково в посока гр.Нова Загора. Пристигналият на място полицейски екип установил, че автомобилът е управляван от 19-годишния Й.К. от гр.Твърдица. При тестване на водача с техническо средство за употреба на алкохол, същото е отчело 1,72 промила. Й.К. е отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

Разкрити престъпления

На 19 юни в 18,31ч. в РУ – Гълъбово е получен сигнал за счупено предно панорамно стъкло на л.а.”Форд Фиеста”, паркиран в кв.”Строител” в гр.Гълъбово. При проведените оперативно – издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 36-годишния И.А. от гр.Пловдив. същият е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

По-характерни престъпления

На 19 юни в 17,15ч. в РУ – Казанлък се явил 34-годишен мъж от гр.Казанлък, който заявил, че за времето от 18,30ч. до 20,30ч. на 18 юни, в парк „Васил Левски”, неизвестно лице е извършило кражба на две детски чантички с намиращите се в тях два мобилни телефона и 2бр. слънчеви очила. Образувано е досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия

На 19 юни, около 09,43ч., по АМ „Тракия”, в посока изток, се е движил л.а.”Пежо”, управляван от 88-годишен мъж от гр.Бургас. На км. 223+800, при неизяснени към момента обстоятелства, се блъснал с предна дясна част в движещия се в дясната лента за движение т.а.”Рено Магнум”, след което излязъл от лентата за движение, преминал през предпазна мантинела и крайпътна мрежа и спрял в крайпътна нива. В следствие на настъпилото ПТП на място са загинали водачът на л.а.”Пежо” и 80-годишната му спътница. Образувано е досъдебно производство.

На 19 юни, около 15,00ч., по път І-6, от гр.Мъглиж за с.Дъбово, се е движил л.а.”Фиат Брава”, управляван от 24-годишната К.А. от гр.Велико Търново. На около 1км. преди разклона за с.Дъбово, поради движение със скорост, несъобразена с интензивността на движението, водачът загубил контрол над автомобила, който се завъртял на пътното платно, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в л.а.”Пежо 205”. В следствие на удара е пострадал возещия се на предна дясна седалка в л.а.”Фиат Брава” 32-годишен белгийски гражданин. Обслужен във ФСМП – Мъглиж и освободен с хематом на ляво рамо и порезна рана на левия крак, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

На 19 юни, около 18,55ч., по бул.”св. Патриарх Евтимий” в гр.Стара Загора, се е движил л.а.”Мерцедес”, управляван от 21-годишния Х.Ш. от гр. Стара Загора. На кръстовището с ул.”Граф Николай Игнатиев” преминал на червен сигнал на светофарната уредба и блъснал движещия се в посока изток-запад л.а.”Шкода Румстър”, управляван от 55-годишен старозагорец. В следствие на настъпилото ПТП са пострадали водачът на л.а.”Шкода”и 53-годишната му спътничка, които са настанени за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

БанерСлушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: