Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Бионсе го предпочита с лют червен пипер

Е-мейл Печат

Знаете ли, че американската попдива и актриса Бионсе прибавя към любимия си палмов сироп щипка лют червен пипер? А същия сироп Карл Луис, лекоатлетът на хилядолетието и деветкратен олимпийски шампион, пие с щипка пресен джинджифил. Причината за различните добавки е в различния ефект, който търсят двете суперзвезди, ползвайки швейцарския 100-процента натурален палмов концентрат „Madal Bal” /„Мадал Бал”/. Певицата се вталява и подмладява, а легендарният състезател се зарежда с енергия и сила.

Преди 9 години гласовитата Бионсе предизвика истински бум в продажбите на палмовия сироп в САЩ. Пред медиите тя сподели, че е стопила 9 килограма за 10 дни благодарение на „Мадал Бал”. Започнала е диетата, за да бъде в топ форма за снимките на филм. „По време на програмата аз се хранех само със сиропа, докато другите си хапваха най-различни неща! Той е питателна течна храна”. Бионсе си прави коктейл от концентрата като в 300 мл вода слага 2 супени лъжици „Мадал Бал”, 2 супени лъжици пресен лимонов сок и прибавя щипка лют червен пипер. Лютият червен пипер помага за по-бързото изгаряне на мазнините и подобряване на метаболизма! Видимото не само отслабване, но и подмладяване на Бионсе се дължи на свойствата на палмовия концентрат да подхранва организма с всички необходими елементи, като в същото време изчиства клетките от натрупаните токсини.

Освен, че вталява и подмладява сиропът зарежда с енергия и сила. Карл Луис пие коктейла от палмов сироп вместо с червен пипер с щипка пресен джинджифил. Защото тази уникална комбинация дава на организма допълнителна издръжливост! Тя е особено подходяща за хора, които са подложени на физически натоварвания и психически стрес, както е при бизнесмените и спортистите, обясняват от Център Гарабитов, които предлагат швейцарския дървесен концентрат в България. В същото време „Мадал Бал” намалява холестерола в кръвта и изчиства кръвоносната система. Подсилва имунната система, помага при простуда и грип, както и при стомашно-чревни инфекции.

Палмовият сироп е богат на естествени въглехидрати, аминокиселини, витамини и ценни микроелементи. Приема се по специална програма, осигуряваща почивка от обичайните храни и постепенно изчистване на организма от наслоените вредни вещества – токсини, шлаки, мазнини. Въздейства за детоксикация, сваляне на излишните килограми и нормализиране на теглото, повишаване на тонуса и енергичността, по-дълбок и пълноценен сън, изчистване на кожата, засилване здравината и блясъка на косата, видимо нарастване на жизнеността, подобряване на храносмилането и водно-електролитния баланс, на концентрацията на мисълта.

 

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: