Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Мария Мутафчиева и Марио Николов представят дуета си „В моето сърце“

Е-мейл Печат

Мери записа дует с тенорa Марио Николов. Песента носи името „В моето сърце“ и прозвуча за първи път на живо на концерта за рождения ден на Мери Бойс Бенд. Тогава публиката аплодира на крака и извика на бис двама певци. След няколкоседмична работа в студио, „В моето сърце“ е готова и като аудио, и като видео. Клипът е дело на режисьора Васил Стефанов и включва кадри от репетиционния процес и концерта.

„Чаках този момент 10 години. Точно толкова минаха, откакто записах първото демо на песента и я изпях за първи път на Марио. Последваха години на усилна работа и пътувания за него, а когато се връщаше или освободеше за кратко, аз пък тръгвах нанякъде или записвах други песни… Най-накрая дуетът „В моето сърце“ се получи и то по възможно най-красивия начин!“ – споделя Мери.

За Марио Николов участието в съвместната песен е авантюра и успешен опит, но и споделена емоция: „Не е лесно да се напише дует, а Мери се справи брилянтно! Благодаря и на Искрен Искренов за перфектната студийна работа! Песента е много трудна за изпълнение и много силна като заряд! Щастлив съм, че успяхме да я изпълним така и се надявам „В моето сърце“ да докосне сърцата ви!“

Можете да гледате и слушате „В моето сърце“ тук:
Free Joomla Extensions

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: