www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Още статии...

Днес, 22 февруари 2017 г., Районна прокуратура-Казанлък привлече като обвиняем Мирчо К., на 30 г., за  това, че чрез използване на сила е отнел чужди движими вещи - престъпление по чл.198 ал.1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че на 16 февруари 2017 г. в гр. Казанлък, около 20 часа, обв. Мирчо К. нападнал в гръб 58-годишна жена, която се прибирала към дома си. Той я хванал за устата и със силно дърпане отнел работната й чанта с намиращите се в нея 1 400 лв.,  два мобилни телефона , служебна документация, пет броя флаш памет, печат и др.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са  регистрирани три престъпления.  Разкрито е едно престъпление.

Разкрити престъпления:

В бюлетин № 49/18.02.2017 г. на ОДМВР - Стара Загора е отразено съобщение, че 39 годишен мъж, който е отдал под наем апартамент в гр. Стара Загора на ул. „Димчо Стаев“, е установил, че наемателят е изнесъл имуществото си и че от апартамента липсват хладилник и пералня. По случая във Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.206 от НК. От извършените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Второ РУ – Стара Загора, е установен извършителя на деянието – Т.К., на 34 г. от гр. Стара Загора. Работата по случая продължава.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и е  регистрирано едно престъпление.  Разкрито е едно престъпление. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 19.02.2017 г. в Първо РУ - Стара Загора е получено съобщение за извършена кражба на 2 бр. бутилка уиски от хранителен магазин, намиращ се на бул. "Митрополит Методи Кусев" в гр. Стара Загора. На място е изпратен полицейски екип на Първо РУ - Стара Загора, който е установил извършителя на кражбата - И. Г., на 27г., от гр. Стара Загора. Същият е задържан в Първо РУ - Стара Загора за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.194, ал.1 от НК.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и е  регистрирано  едно престъпление. Разкрито е едно престъпление. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 15.02.2017 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл. 345,ал.2, вр. с ал.1 от НК срещу С.П., на 48г., от гр. Казанлък – неправоспособен водач на МПС, затова че на същата дата в гр. Казанлък, по бул."Княз Ал. Батенберг", е управлявал мотопед без регистрационна табела. При извършена проверка е установено, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред.

продължава>

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Чирпан е осъдена Гюнюл А.,на 32 г., за това, че в съучастие с неустановено лице, като съизвършител с цел да набави за себе си и за другиго имотна облага е поддържала заблуждение у друго лице и с това му причинила имотна вреда в размер на 4 800 лева -  престъпление по чл. 209, ал. 1 във връзка с чл. 20, ал. 2 във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс. Районен съд-Чирпан е наложил наказание от една година лишаване от свобода условно с три години изпитателен срок.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666