www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Още статии...

Бързи производства:

На 04.09.2017 г. РУ - Казанлък се е явил 23 годишен мъж от гр. Казанлък, който заявил, че на същата дата, в гр. Казанлък, на ул. “Илинден”, неизвестен извършител, след като му нанесъл удар с юмрук в лицето, е издърпал от врата му златен синджир, и е избягал в неизвестна посока. След проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ - Казанлък е установен извършителят на деянието 17 годишен младеж от гр. Казанлък. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.198, ал.1 от НК. Младежът е задържан в РУ - Казанлък за срок до 24 часа.

продължава>

Районна прокуратура-Казанлък  извършва разследване по досъдебно производство за това, че на 28 август 2017 г., в землището на гр. Мъглиж, общ. Казанлък,  6-годишно момче е било нападнато и нахапано от куче, порода «немска овчарка». По делото се извършват активни процесуално-следствени действия за установяване на собственика на животното. Пострадалото дете е било откарано в МБАЛ-гр. Стара Загора, където е прегледано, настанено е за лечение, няма опасност за живота му. Момчето е с нараняване по горната част на главата.  Инцидентът е станал във ферма в землището на гр. Мъглиж, общ. Казанлък.

продължава>

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 42-годишен мъж за кражба

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо  Борислав Й., на 42 г., привлечен като обвиняем за това, че в условията на повторност, в немаловажен случай в гр.Казанлък, от гараж в частен дом е отнел чужд движима вещ- мотопед, без съгласие на собственика, с намерение противозаконно да го присвои– престъпление по чл.195 ал.1 т.7,  вр.с чл.194 ал.1 вр. с чл.28 ал.1 от Наказателния кодекс.

продължава>

Районна прокуратура-Казанлък извършва разследване по досъдебно производство за нанесени леки телесни повреди по хулигански подбуди

Районна прокуратура-Казанлък извършва разследване по досъдебно производство за нанесени леки телесни повреди по хулигански подбуди – престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 12 от Наказателния кодекс.

До настоящия момент е установена следната фактическа обстановка: На 13.08.2017 г. в заведение в центъра на с.Дунавци, общ.Казанлък, между 22.00-23.00 ч., се намирали две компании. Едната компания била от 7-8 лица от с. Шейново, общ. Казанлък, като между тях имало две жени и едно дете,  а  в другата присъствали няколко души от с.Дунавци, общ.Казанлък. Членовете и на двете компании били употребили алкохол. Първата група лица усилили уредбата на заведението, на което един от мъжете от другата компания отправил устна забележка. От първата компания отказали да намалят музиката, което предизвикало сбиване между членовете на двете компании, без участие на двете жени и детето. Сигнал на 112 в дежурната част на РУ-Казанлък бил подаден към 23 часа. На място пристигнали служители на РУ на МВР -Казанлък и заварили в заведението шест лица от компанията от с. Дунавци, общ. Казанлък, от които незабавно са били снети обяснения. Те имали видими леки наранявания /охлузвания, кръвонасядания и леки кръвотечения/, поради което били насочени към ФСМП-Казанлък  за лечение и  Съдебна медицина – Стара Загора за освидетелстване.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи производства.  Разкрити са две престъпления и е регистрирано едно престъпление. Настъпили са две пътнотранспортни произшествия.

Бързи полицейски производства:

На 14.08.2017 г. в сектор "Пътна полиция", ОДМВР - Стара Загора, е образувано бързо производство за престъпление по чл.343в, ал.2 от НК срещу С. Г., на 30 г., от с. Ягода, общ.Мъглиж, затова че на 14.08.2017 г., в гр. Стара Загора, по бул."Митрополит М. Кусев", е управлявал  л.а. "Тойота Селика" без свидетелство за управление на МПС, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение. Водачът е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ-Стара Загора.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666