www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Още статии...

През 2017 г. Районна прокуратура-Казанлък е внесла в съда прокурорски актове по общо 180 бързи и незабавни производства, което представлява 39 % от всички актове. По ускорените форми на разследване са осъдени общо 175 лица, с влезли в сила присъди. Най-много осъдени лица са за шофиране след употреба на алкохол- 59 лица; управлявали моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества или техни аналози - 24 лица; неправоспособни водачи в срока на наложено административно наказание -16 лица; незаконно държане на наркотични вещества-16 лица; за държане и продажба на акцизни стоки без бандерол - 11 лица; неправомерно присъединяване към електропреносна или електроразпределителна мрежа - 6 лица и др. За разлика от предходната 2016 г. броят на внесените актове по бързите и незабавни производства е нараснал с 22.4%, а броят на осъдените лица със 18.3 %.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства. Регистрирани са две престъпления.

Бързи производства:

На 21.01.2018 г., около 21:15 ч., в гр. Павел баня, на ул. "Ген. Столетов", е спрян за проверка л.а. "БМВ 520", управляван от А. А., на 25г., от с. Осетеново, общ. Павел баня. Водачът е тестван за употреба на наркотични вещества с техническо средство, което е отчело положителен резултат за канабис. В РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК. А. А. е задържан за срок до 24 часа.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е разкрито едно престъпление. Регистрирано е едно престъпление и е настъпило едно пътнотранспортно произшествие с ранени.

Разкрити престъпления:

На 20.01.2018 г., в 02.40 ч., в РУ - Чирпан е получено съобщение, че около 02.00 ч. на същата дата, в с. Черна гора, общ. Братя Даскалови, няколко лица, след като са взломили прозорец на къща, собственост на 57 годишен мъж, са проникнали в нея, и след като са нанесли побой на собственика, са отнели мобилен телефон, DVR, захранване за видео камери, монитор, 2 бр. флаш памет и рутер. Oт проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието – шестима мъже от с. Черна гора на възраст между 22 г. и 36 г. Същите са задържани за срок до 24 часа в РУ – Чирпан. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 198, ал.1 от НК. 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство. Регистрирани са пет престъпления. Настъпило е едно ПТП с пострадал.

Бързи производства:

На 08.01.2018 г., около 22.40 ч., в гр.Казанлък е извършена проверка на В.Г., на 19г. от гр. Казанлък, в хода на която е установено, че  същия държи суха зелена тревиста маса. При извършеното тестване с полеви наркотест същата реагира на марихуана с тегло 0,33 гр. По случая е образувано бързо производство по описа на РУ-Казанлък по чл.354а, ал.3 от НК, като лицето е задържано за срок до 24 часа.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства. Регистрирани са пет престъпления и едно пътнотранспортно произшествие.

Бързи производства:

На 09.01.2018 г., в 14:00 ч., в гр.Стара Загора, на ул."Хрищян войвода" е спрян за проверка л.а. "БМВ 330 d" с водач И.Х., на 49г., при която е установено, че временните регистрационните табели на автомобила са с изтекъл срок на валидност. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2 от НК.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666