www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Още статии...

Н.В. Симеон II и вицепрезидентът Илияна Йотова са сред специалните гости на откриването на изложбата й

10 февруари 2017 г., София. Принцеса Мириам пристигна в България специално, за да представи за първи път у нас своите дизайнерски бижута. Изложбата Miriam de Ungria: Изящество бе официалнo открита със стилен коктейл в хотел Radisson Blu. На събитието присъстваха Н.В. Симеон II, вицепрезидентът Илияна Йотова, представители на бизнеса и дипломати. Особен интерес предизвика колекцията Hearts and Roses, вдъхновена от ухайната българска роза.

Изложбата Miriam de Ungria: Изящество е отворена за посещение на 10, 11 и 12 февруари от 11 до 19 часа в зала „Парламент“ в хотел Radisson Blu. Посетителите ще могат да разгледат и закупят бижута от колекциите Asia, Just Say It, Color, Hearts and Roses, Ovals, както и от най-новата – Universe.

продължава>

За втора поредна година Балкански фестивал „Бохеми“ Банско превърна пиринското градче във фестивален център. Звезди, като легендарния Дино Мерлин, Кристиян Азирович оркестър, оркестър „Карандила“ и за първи път в България – Магнифико, дойдоха в Банско, за да се качат на сцената на „Бохеми“.

На 3-ти септемрви, началото на фестивала, Дино Мерлин дойде в България за първи път от 20 години с най-новото си шоу „Хотел Национал“, като пя емоционално и енергично повече от 2 часа. Публиката беше многонационална, като наброяваше близо 10 000 души в центъра на Банско. Атмосферата беше наелектризирана от хилядите фенове и вълнението на самия Дино Мерлин и изключителната му група музиканти. 

продължава>

Плевен, Русе и Стара Загора вече преживяха незабравимото удоволствие да се срещнат със знаковата група Тоника СВ. Хиляди почитатели на българската музика се стекоха в летните театри, за да изживеят истинския празник да се срещнат с Милица, Ралица, Ваня, Драго, Тео и Стефан Диомов и да пеят вечните песни на групата.

Стефан Диомов бе неотразим с белия си роял и с непресекващия си ентусиазъм да завладява публиката отново и отново.

В Плевен публиката приветства своя съгражданин Тео, а Ралица не пропусна да се похвали, че е родена в гр. Левски.

продължава>

Първата вечер на фестивал „Бохеми“ Банско се овенча с изключителното изпълнение на Дино Мерлин. Босненската звезда оправда очакванията на хилядите негови почитатели на площада в Банско. Завръщането на Мерлин в България след 20 години се случи снощи в 21 ч. и остави всички без дъх.

Преди легендата на балканската музика да се появи пред препълнения площад на сцената се изявиха местни фолклорни групи, бандата Алкохол Джаззз Оркестър и оркестър „Карандила“. Публиката започна да се събира на площада още в късния следобед. Програмата откри Ники Станоев, който представи певческите групи „Пиринско настроение“, „Банскалии“ и „Глазненски напеви“. 

продължава>

Сцената се издига, бохемите се разпяват, трапезите се разпъват - балканският фестивал „Бохеми” ще люлее пиринския град в следващите два дни, 3-4 септемврисе превръщат в безкраен празник за жадната балканска душа!

Сараевската звезда Дино Мерлин пристига днес в България и вечерта на 3-ти - събота, в  21.00 часа, ще се качи на сцената на Централния площад в Банско, след 20 години чакане! Той лично покани всички свои почитатели от страната и региона, да станат част от едно историческо преживяване:

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666