www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Районна прокуратура-Казанлък внесе в съда обвинителен акт срещу Валери С., на 32 г., за това, че в условията на опасен рецидив и продължавано престъпление с цел да набави за себе си имотна облага /парични средства/, е възбудил и поддържал заблуждение у три лица и с това им причинил имотна вреда   - престъпление  по чл.211, вр. с чл.209 ал.1 вр. с чл.29 ал.1 букв. „а“  и б.“б“,  вр. с чл.26 ал.1 от Наказателния кодекс.

В периода от месец юни 2015 г. до месец декември 2015 г. три жени, които живеели в градовете Добрич, Габрово и Казанлък,  си търсели надомна работа. В различни интернет страници попаднали на обяви за надомна работа за сглобяване на детски играчки. В обявите бил посочен телефон и име на лице за контакт, различно от това на обвиняемия. Свидетелките се свързвали на посочения номер и провели разговори с непознато лице.  Мъжът им обяснил,  че трябвало да им бъдат доставени материали, с които да работят,  като за първата доставка следвало да заплатят 32 лева и посочил банкова сметка. Обещал за сглобена играчка да се заплаща по 30 стотинки. След превеждане на сумите за доставка на материали, лицето за контакт спряло да отговаря на обажданията на жените. По време на досъдебното производство обв. Валери С. е признал, че той е водил разговори с трите свидетелки.

Обвиняемият  е регистриран като извършител на измами на територията на цялата страна по схемата с превод на пари за надомна работа. В интернет пространството от негово име имало регистрирани множество обяви и съобщения. В момента той изтърпява в затвора наказание „лишаване от свобода“ за измама.

Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което обв. Валери С.  е обвинен,  е лишаване от свобода от три до десет години. Съдът може да постанови и конфискация до една втора от имуществото на виновния.

Предстои Районен съд-Казанлък да насрочи първо заседание по делото.

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666